1. desember 2020
 
idrettTreningsenter / Idrettshall
This text is replaced by the Flash movie.

 Kalender Minimer
Today  View Date:   
     
Select Category to filter events by
 
<< Uke 49 av 30. november 2020 >>
  
 Informasjon Minimer

 

I timeplanen over vises KikTrims aktiviteter med instruktør i Treningssenter og Idrettshall. I tillegg kan du trene individuelt i styrkerom/sal med styrkeapparater, frivekter, romaskin, bråsterk eller slynger.

Med årskort får en tilgang til treningssenteret når som helst, mens med klippekort kan en delta på alle aktiviteter i timeplanen. Les mer... 

Trenings-senteret har en egen side på facebook, og der blir det lagt inn meldinger hvis det er endringer i planen. Les mer...

 

Medlemskap Kvikne IL

Alle som trener på treningssenteret og/eller er med på en eller annen form for aktivitet i regi av KvikTrim skal ha betalt medlemskontingent i Kvikne IL inneværende år. Dette gjelder alt fra spinningtimer, klatring, yoga, kickboksing til egentrening på treningssenteret.

Alle treningssentre drevet av idrettslag som er medlemmer i Norges Idrettsforbund (NIF) er pålagt å stille krav om medlemskap i idrettslaget for alle som benytter seg av aktiviteter tilknyttet treningssenteret. Alle som trener på treningssenteret skal derfor ha medlmemskap i idrettslag som er medlem i NIF. 

 

  
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no