21. januar 2018
 
idrettKvikne Løypelag

  Kvikne løypelag
Minimer

Styreleder: Harald Svergja t.90943519 
Sponsoransvarlig: Janne Sørhus Moen
Kasserer: Ola Vormeland
Sekretær: Anne Gerd B Skogstad   
Nestleder: Kari Nystuen

e-post:loypelag@kvikne.no           
 

                                            
  
  Info om løyperapporten
Minimer
Alle som vil dele informasjon om løypenettet kan skrive/legge inn bilde her. Bruk linken "Legg til en hilsen" i bunnen av siden.

Se Kviknetråkkas og snøskutrenes ferd på skisporet.no, klikk her. 

  
  Løyperapport 2017/2018
Minimer
 
20. januar 2018
Litjinnsjøveien-Nonshaugen-Storinnsjøen
Kjørt på nytt spor med snøscooter, det er brøytet opp til Nonshaugen . Rune
20. januar 2018
Vang, Støen, Orkelbogen, Tørresvangen og Tunndalen
Nytraséen blei kjørt i går og vel framme på Tørresvangen og Movangen blei Tunndalsrunden og avstikkeren opp til Tunntjønnan kjørt. Løypa til Nytrøa også. Som kjentmann og god "copilot" hadde jeg med meg Olav Moen, og godt var det. På ferden opp til Tunntjønnan, i ei drivfonn, blei Tråkka hengene oppå den tidligere scooter traséen med hardpakket snø uten at beltene fikk kontakt med bakken. Heldigvis var det mobildekning, og etter en tid kom Kjetil Moen med spader så vi fikk gravd vekk snøen under Tråkka og kunne fortsette på vår ferd. Glade og fornøyde satte vi så kursen nordover mot Orkelbogen igjen. Olav var villig til å bli med til Solvang. Men da vi skulle krysse Tunna, nederst i Såttdalen, på samme sted jeg hadde krysset elva tidligere, satt vi dønn fast. Isen ga etter og bakerste del av Tråkka sank ned i elva mens fresen bakpå blei hengende på iskanten. Skråningen opp av elva var også alt for steil. Mange telefoner og mye kreativ tankevirksomhet senere møttes Harald Svergja, Ola Rønning, Olav Moen og undertegnede, etter mørkets frambrudd, til dyst ved elvekanten. Patenttalje, som trekker over 5 tonn, og ei enslig bjørk 40 meter fra elvekanten blei vår redning. Klokka 1945 var Tråkka på fast grunn igjen, og ferden videre til Stadion kunne starte. Klokka 2200 blei Tråkka parkert. Dette er forklaringen på at dagens løypekjøring blei på over 11 timer. Jeg vil her rette en kjempestor takk til Ola Rønning, Harald, Svergja, Kjetil Moen og Olav Moen for helt fantastisk innsats. Stor blomst til dere. Så er mitt ønske at mange vil benytte skimulighetene, som denne turen la grunnlag for. God helg til alle dere skientusiastene. Ola V.
17. januar 2018
Lysløypa, Krullhaugrunden, Y-dalen og Blåbærsletta
Kjørt nevnte traséer midt på dagen. Holder det seg slik, kjører jeg helgas løyper tidlig fredag morgen. Ola V.
16. januar 2018
Lysløypa
Siden det fortsatt snør litt, blei det en runde med Tråkka i lysløypa nå kl 1745. Ola V.
12. januar 2018
Kvikneskogen
Kjetil har kjørt Tunndalsrunden i dag med Skjeldalfresen. Flotte forhold nå for begge stilarter. Mye snø og minus 8 grader. Skulle ligge an til fine turer i løpet av helga. Janne
11. januar 2018
Nonshaugen - Storinnsjøen
Helgas løype kjørt torsdag kveld. Brøytet til Nonshaugtrøa. Andreas
11. januar 2018
Lysløypa Ulset-Stai-Østgård
To klassiske spor er oppkjørt. Fantastiske forhold, minus 2 grader og vindstille. Kupert løype uten raske nedoverbakker. /Jorulf
11. januar 2018
Plasseterveien-Kjølen-Sverjesjøen
Meldes lite vind og opphold så kjører den ene av helgas løyper nå! Oppstart fra lysløypa ca.12 /Harald
8. januar 2018
Y-dalen, Blåbærsletta og Lysløypa
Kjørte to ganger gjennom nevnte traséer etter helgas snø og vind. I tillegg blei det en tur ned til Skola og et par runder på jordet til Håkon Hagen nedenfor ballbingen. Flotte forhold nå. Ola V.
6. januar 2018
Vang, Markaplassen, Østbø og Y-dalen
Kjørte nevnte trasé i formiddag. Tidkrevende da jeg valgte å kappe trær/kratt som hang snøtunge inn i løypetraséen. Usikkert med værvarselet (12 m/sek. vind) Droppet derfor Storfloen og Kaltberget rundt. Prioriterte derfor Y-dals runden, Blåbærsletta og Krullhaugrunden. Ola V.
1 2 3 4 5

Legg til en hilsen       

  
Opphavsrett (c) 2018 Kvikne.no