20. september 2018
 
idrettKvikne Løypelag
This text is replaced by the Flash movie.

  Kvikne løypelag
Minimer

Styreleder: Harald Svergja t.90943519 
Sponsoransvarlig: Janne Sørhus Moen
Kasserer: Ola Vormeland
Sekretær: Anne Gerd B Skogstad   
Nestleder: Kari Nystuen

e-post:loypelag@kvikne.no           
 

                                            
  
  Info om løyperapporten
Minimer
Alle som vil dele informasjon om løypenettet kan skrive/legge inn bilde her. Bruk linken "Legg til en hilsen" i bunnen av siden.

 Se Kviknetråkkas og snøskutrenes ferd på skisporet.no, klikk her. 

  
  Løyperapport 2017/2018
Minimer
 
14. april 2018
Markaplassen, Orkelbogen, Såttdalen,Tunndalen
Nevnte løyper blei kjørt i går, fredag den 13. Tross det, gikk alt greit. Ola V.
12. april 2018
Stadion, Vang, Storfloen, Gråhøbua, Kaltberget
Nevnte løyper er nå kjørt på morgenen. Dessverre blei det en del småkast på løypa, men det skyltes problemer med en magnetspole som sørger for flytstilling i horisontalplanet mellom tråkka og fresen. Men det er nå fikset, og bra er det. Håper derfor det blir jevnere spor i morgen på tur til Orkelbogen og Såttdalen og muligens Tunndalen rundt. Fantastiske forhold innover til Gråhøbua. God tur!! Ola V.
9. april 2018
Planlagt løypekjøring.
Metereologene varsler flott vær med mye sol de nærmeste dagene med plussgrader om dagen og minusgrader om natta. Vi har vurdert løypekjøring slik at flest mulig kan ha glede av velpreparerte løyper mot helga. På bakgrunn av dette blir det kjørt Kamstein, Vang, Storfloen, Gråhøbua og tilbake om Torkelstein tidlig torsdag morgen. Tidlig fredag morgen starter vi mot Kvikneskogen og kanskje Tunndalen. Muligens blir dette siste turen med Tråkka så langt syd på grunn av fare for åpent vann over Orkla og Tunna. Skiløpere, som ønsker å benytte finværet på fjellet før torsdag, oppfordres til å benytte Bjørklund som utgangspunkt. Ola V.
6. april 2018
Løypekjøring.
Etter å ha brukt formiddagen til å reparere Tråkka, er vi nå klare for å preparere Lysløypa, Blåbærsletta og Krullhaugrunden. I morgen tidlig vil vi prioritere Bjørklund, Kjølen og kanskje opp til toppen av Rabban, om været er på vår side. Etter det kjører vi Falningdalen og Plassæterveien til Gamma og tilbake om Kraftlinna. Harald og Ola.
4. april 2018
Reidar Kummeneje
Vi hører at veien til Sverjesjøen brøytes opp nå. Men skisesongen er ikke over. Er det planer om å kjøre opp alternativ løype fra Bjørklund ?
4. april 2018
Lysløypa
Preparering av lysløypa ble gjort før lysløyperennet. Sporene ble noget dårlig, grunnet feil på maskin Andreas
1. april 2018
Øyvind Hellan
Gikk fra Vang til Savalen i går, i sammenhengende preparerte løyper. Kjempeopplevelse i perfekt vær, vind og føre. Turen anbefaler på det varmeste. Stor takk til alle i løypelaget.
1. april 2018
Reidar Kummeneje
Vi støtter Knut på dette. En uvurderlig innsats av løypegjengen. Stor takk!
31. mars 2018
Knut Mo
Takk til løypelaget for mange flotte løyper etter stor innsats. En ekstra takk til Harald som fikk tråkka "opp å gå" før påska.
28. mars 2018
Nonshaugen - Storinnsjøen
Nevnt løype ble kjørt i går efta/kveld. Fine forhold innover nå😁 Andreas
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Legg til en hilsen       

  
Opphavsrett (c) 2018 Kvikne.no