7. juli 2020
 
idrettKvikne ILFemundløpet2017
This text is replaced by the Flash movie.

  Minimer
 
 
2017   Sjekkpunkt Orkelbogen   

Lørdag 11., søndag 12. og mandag 13. februar passerer deltagerne i Femundløpets gjeveste klasse, F600 'Sjekkpunkt Orkelbogen' to ganger.

 
Sjekkpunktet er åpent for publikum til enhver tid, med salg av mat og drikke, underholdning, aktiviteter, resultatservice og gps-tracking, speakertjeneste med mer. Området er godt lyst opp, så det er lett å se spannene, selv på natta.

TIDSPLAN (foreløpig):
Lørdag:
15.00: Sjekkpunktet åpner
17:00-19:00: Kanefart
17:00-22:00: NaturQuiz
17.00: Første spann inn (?)
Nå og da: Ulike musikalske innslag    
Søndag:
13:00: Første spann i retur fra Grimsbu (?)
11:00-13:00: Barnehundespann
13:00-15:00: Barneridning

Nå og da: Ulike musikalske innslag
Mandag:
18:00: Siste spann ut i retning Tolga (?)
18:00: Sjekkpunktet stenger   
 
 

 
Ansvarlig for Sjekkpunkt Orkelbogen ønsker seg gjerne tilbakemeldinger på hvordan sjekkpunktet opplevdes, for å prøve og bli enda bedre til neste år. 

Om du var med som frivillig, løper, presse, tilskuer eller noe annet, klikk her for å si din mening.  
 

 

Velkommen til Kvikne og Orkelbogen!

Veibeskrivelse: Merket fra riksveg 3, 33 km. nord for Tynset / 11 km. sør for Kvikne sentrum. Ca. 2 km. å kjøre fra riksvegen til parkering ved Orkelbogen Friluftssenter. Bomveg og parkering kr. 50,- (kreves inn ved parkering, mulig å betale med kort). Klikk her for å se kart.

 

 

Også denne gang er det Orkelbogen Frilufssenter og Kvikne IL med alle sine undergrupper, som sammen skal drifte sjekkpunktet, og til det trengs det en god del frivillig hjelp. Vi håper på god oppslutning også denne gang.
Målet er å skape et magisk sjekkpunkt som både hundekjørere og publikum skal legge merke til. På Orkelbogen har vi et fantastisk utgangspunkt til å være et bra sjekkpunkt. Her vil Fætten være arena for hundekjørerne, med langhus, lavvo, omkringliggende gapahuker og bålplasser som publikumsområde. Vi trenger folk som kan ta imot hunder og kjørere, se til at bilkjøringen inn til senteret og parkeringen går smertefritt for seg, drive kafeen og hjelpe til med administrative oppgaver som tidtaking og sekretariat. 
Den første vaktøkta starter lørdag kl. 15.00 og varer til midnatt, dvs ni timer. Deretter er det sekstimersvakter. Du angir hvor, når og hvor mye du kan hjelpe til ved påmelding (se lenke til påmeldingssystemet ovenfor). 
    
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no