7. juli 2020
 
idrettKvikne ILFemundløpet2016
This text is replaced by the Flash movie.

 2016 Minimer2016   Sjekkpunkt Orkelbogen   

Lørdag 6. og søndag 7. februar passerer deltagerne i Femundløpets gjeveste klasse, F600 'Sjekkpunkt Orkelbogen', og det er vel ingen risiko å garantere bedre værforhold enn sist.

Sjekkpunkt Orkelbogen er et såkalt ’villmarkssjekkpunkt’, der deltakerne i stor grad skal klare seg selv. Det er likevel åpent for publikum, med salg av mat og drikke, underholdning, aktiviteter, resultatservice, speakertjeneste med mer. Området er godt lyst opp, så det er lett å se spannene, selv på natta. Inne i en lavvo, vil det være visning på  lerret, med informasjon om løpet (resultater, gps-tracking etc). 

TIDSPLAN  (her vil det kontinuerlig tilkomme flere punkter inn mot løpet)
Lørdag:
12.00: Sjekkpunktet åpner
13-00-14:00: Barneridning
 - : Kanefart med hest og slede
16.00-22.00: NaturQuiz
18.00: Første spann inn (?)   
Søndag:
10:00: Første spann i retur fra Grimsbu (???)
.?: Kanefart med hest og slede
12:00: TynsetToraderen underholder
14.00-15.00: Barneridning
16.00: Siste spann ut i retning Grimsbu (?) 
Mandag:
08:00: Siste spann ut i retning Tolga (???) 

Se mer info. om sjekkpunktet på Femundløpets nettside.
Se også Orkelbogen Friluftssenter sine egne sider.
 

Velkommen til Kvikne og Orkelbogen!

Veibeskrivelse: Avkjøring fra Rv 3, 33 km. nord for Tynset / 11 km. sør for Kvikne sentrum. Godt merket. Ca. 2 km. å kjøre fra riksvegen til parkering ved Orkelbogen Friluftssenter. Bomveg og parkering kr. 50,- (kreves inn ved parkering, mulig å betale med kort).

Utdatert info. er flyttet hit:

Også denne gang er det Orkelbogen Frilufssenter og Kvikne IL med alle sine undergrupper, som sammen skal drifte sjekkpunktet, og til det trengs det en god del frivillig hjelp. Vi håper på like god oppslutning denne gang.
Målet er å skape et magisk sjekkpunkt som både hundekjørere og publikum skal legge merke til. På Orkelbogen har vi et fantastisk utgangspunkt til å være et bra sjekkpunkt. Her vil Fætten være arena for hundekjørerne, med langhus, lavvo, omkringliggende gapahuker og bålplasser som publikumsområde. Vi trenger folk som kan ta imot hunder og kjørere, se til at bilkjøringen inn til senteret og parkeringen går smertefritt for seg, drive kafeen og hjelpe til med administrative oppgaver som tidtaking og sekretariat. 
Vaktøktene er delt opp i fire;- den første starter lørdag kl. 15.00 og varer til midnatt, dvs ni timer. Deretter tre sekstimersvakter. Du angir hvor, når og hvor mye du kan hjelpe til ved påmelding. Alle som jobber minst 12 timer sammenhengende vil få Femundløpets eksklusive vest. Alle frivillige vil få servert ett varmt måltid og ha fri tilgang til kaffe.
* * * * 
NYHETER:

  
 BizModules - UltraPhotoGallery Minimer

Get Adobe Flash player Install latest flash player if you can't see this gallery, or click here to see the html version.

  
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no