28. oktober 2020
 
idrettKvikne IL, skiskytingSesongen 2013
This text is replaced by the Flash movie.

Skiskyttersesongen 2013

Her vil vi legge inn bilder og informasjon om skiskyttersesongen 2012.

Har du bilder eller noe som du syns skal legges inn her, så send en epost til oss.

  Østlandsmesterskapet i Drangedal Minimer

Vi tok den lange veien ned til Drangedal (Gautefall skiarena) på Østlandsmesterskapet. Det var ufyselig snøvær med underkjølt regn og minus ca 7 grader. Det var liten deltagelse i Elines klasse, men det gjør ingenting. Ho som deltok er ingen hvem som helst, trener godt og gjør gode løp (Synne Marie Tvenge)

Eline gjorde et greit løp på lørdag med en bom på ligg, men 3 bom på stå. God fart i sporet og klarte 1. plassen.

På søndag var det derimot full klaff på begge ligg, og 2 bom på de to stående skytingene. Altså 18 treff noe hun er strålende fornøyd med. God skyting kombinert med gode ski og god fart i sporet resulterte til 1. plassen også på søndag. Hun sier selv at søndagens løp var et av de beste hun har gjennomført.

Ingrid gjorde jobben på standplass meget bra på lørdag og skjøt to fulle hus, men det buttet litt i sporet og ble nr 4 av ca 23 deltakere.

På søndag derimot så ble det to bom, men farten i sporet var på topp og klarte da 1. plassen med 2 sek margin. Begge er fornøyd etter en lang tur til Drangedal.

  
 Norgescup Mo I Rana Minimer

Seier til Eline i Mo I Rana 20.01.2013

Uansett hvor rart det høres ut, så var faktisk søndagens løp ikke optimalt! Alt så egentlig ganske så bra ut med de rette forberedelser før løpet, god innskyting osv. Skiene ble toppet, men sola gikk ned og temperaturen gikk raskt ned sammen med luftfuktigheten og føret forandret seg noe. Altså, vi skulle valgt et annet par ski med kaldere topping, med litt grovere struktur som ville gitt bedre ”slipp” på skiene, da de freste opp mye gammel grov snø.

Dette medførte noe tunge ski med dårligere gli. For at farten da skal bli stor nok i sporet må det da selvfølgelig jobbes mye hardere noe som hos Eline ga seg utslag på stående skytingen. Dette høres sikkert rart ut også, men som Eline sier så var kontrollen veldig dårlig på stående selv om 4 blinker falt ned. Matta lå opp ned, noe som gjorde det veldig glatt å stå.

Lykken var at løypene passet Eline perfekt iforhold til hva som ho er best til. Det var heller Ikke lange skli strekninger der ho kunne ha mistet mye tid.

Sisterunden var god da ho økte avstanden ganske greit iforhold til konkurrentene.

Lørdagen fikk ikke Eline gå da våpenkontrollen ble stengt 40 min tidligere enn det som er vanlig praksis, kom 3 min for sent. Altså startnekt grunnet ikke utført våpenkontroll! Det skjer ikke en gang til! FY FY til støtteapparatet (bobilgjengen) som ikke hadde fått med seg denne forskyvningen av tiden oppe i Mo I Rana.

 

Resultatliste:  http://www.emit.biz/races/2013.01.20/NC_Mo_i_Rana__Sprint/resultat/1274441.HTM  
 Norgescup Sjusjøen Minimer

Sjusjøen 5. -6. januar NorgesCup Junior

Lørdagens sprint ble Eline nr 2. med skyteresultat 1 bom på ligg og fullt hus på stå. Kom med det 16 sek unna 1. plassen, men et utmerket utgangspunkt til søndagens jaktstart.

På søndagen er det to ligg og to stå som ga resultatet   1 – 0 – 2 – 0 på skytingen. Inn til første skyting så skilte det 5 sek mellom løperne. På første skyting så pådro  Ingrid Landemark Tandrevold seg 3 runder, her fikk Eline en runde og festet med det grepet på jaktstarten og kunne herfra kontrollere inn til seier med god skyting.
Resultatliste finner du her. (velg kvinner 17år)

'
8.-9. desember 2013

Seier i Norgescupen i skiskyting til Eline Grue
Eline kolliderte med en funksjonær som var på feil sted til feil tid under lørdagens renn på Sjusjøen,
og fikk ødelagt både bindingen og ene skia så hun måtte bryte normalprogrammet.
Men søndag ble det seier på sprinten til den spreke kvikne-jenta!
Kvikne.no gratulerer så mye, og ønsker lykke til videre i sesongen!

På bildet er Eline, (til høyre) Ingrid Landmark Tandrevold, og Ina Piene Børstad.


  
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no