28. september 2020
 
idrettKvikne IL, ski & skiskytingSerierenn/Telenorkarusell 2016
This text is replaced by the Flash movie.

 Serierenn/Telenorkarusell 2016 Minimer

PREMIEUTDELING SERIERENN/TELENORKARUSELL 2016:

Premieutdelingen vil finne sted i forbindelse med skiskytinens dag søndag 17.april, ca klokka 13.00.

Program for dagen, se: Skiskytingens dag

Vi håper på finvær og masse folk i lysløypa denne dagen!

Nederst på siden finner dere oversikt over antall renn for aktive løpere, og sammenlagtliste, både med antall renn og antall poeng, for trimmere. På grunn av at det første rennet ble avlyst, og at det i vinter kun ble avholdt 6 renn, vil alle som har deltatt på minimum tre renn få sammenlagtpremie i klassen for aktive (markert med grønt i oversikten). Alle aktive opp til og med 16 år vil motta årets  "telenorkarusellpremie", uavhengig av antall renn (altså nok å ha deltatt på minst ett renn). Blant trimmerne vil de tre med høyest poengsum bli premiert, i tillegg vil de bli uttrekkspremier blant de som har deltatt på minst tre renn (markert med grønt i oversikten). Ved eventuelle feil i oversikten kontakt Anne Mette Grøtli (97075344).


OPPDATERING 21/1-16:

Representanten fra Gjensidigestiftelsen var forhindret fra å komme i går, og hadde glemt å varsle oss. Hun vil gjerne komme oppover på et serierenn senere i vinter. Vi i styret vil likevel benytte anledningen til å takke alle som har deltatt på dugnader, og bidratt med midler, både i form av penger og materiell, til vårt prosjekt med utvidelse/utbedring av stadion. Derfor var det vel fortjent med litt kaffe og kake i går, selv om det ikke ble den markeringen vi var forespeilet. Vi er ennå ikke i mål med prosjektet, så det vil bli god anledning til å delta på mer dugnadsarbeid når det blir "litt varmere i været" :-)


OPPDATERING 19/1-16:

Årets første serierenn ble dessverre avlyst pga kulde to påfølgende onsdager. Vi holder oss til oppsatt plan og arrangerer nå serierenn i klassisk stil onsdag 20.januar, og med komité som oppsatt for serierenn nr 2. Betal gjerne startkontingent for hele sesongen ved bruk av nettbank, - dette letter arbeidet for arrangørene. 

Representant fra Gjensidigestiftelsen kommer for å overrekke sjekk for tildelte midler til utbedring av ski-og skiskytterstadion. Dette skjer på stadion like i forkant av første start. Det kommer vel også et par journalister, så håper flest mulig kviknedøler stiller opp! Etter rennet serveres det gratis kaffe og kake i varmebua. 


OPPDATERING 4/1-16: 

Vi starter opp med serierenn/Telenorkarusell onsdag 13.januar 2016. (renn berammet til 6. januar utsatt pga kulde).

NB! Påmelding blir som tidligere år, fra 18.15 til 18.30, med første start klokka 18.45


Nedenfor finner dere oversikt over renndatoer og komitéliste. Etter hvert vil også resultater legges ut her.


    
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no