12. juli 2020
 
idrettKvikne IL, orienteringSesongen 2012
This text is replaced by the Flash movie.

 Sesongen 2012 Minimer

Årets sjette og siste trenings-o-løp, søndag 30. september klokka 11.00. 

Start og mål på arenaen i lysløypa. Flere (korte) løyper å velge blant, deriblant mikroløyper på arenaen. 
Som en avslutningsmarkering tenner vi bål og spanderer pølse for grilling, Lompe, ketchup og sennep får du også:-) I tillegg servering av saft, kaffe og kake. Velkommen!

Årets femte trenings-o-løp, lørdag 8. september klokka 11.00
. 
Start og mål på arenaen i lysløypa. Flere (korte) løyper å velge blant. Servering av saft, kaffe og kake.
Vi prøver denne gangen med et forenklet kart for de korteste løypene, dvs at mange av detaljene er fjernet fra kartet, så det ikke blir så mye og holde styr på...  Velkommen!

Årets fjerde trenings-o-løp, lørdag 1. september klokka 11.00. 
Start og mål i lysløypa, inne ved Djupdalen, dvs 600 meter fra varmebua (merket). Flere løyper å velge blant. Servering av saft, kaffe og kake. Velkommen!
Tre treningsløp er arrangert så langt i år, og poeng for disse er trekt, se under 'Treningsløp 2012'.
Postene som ble brukt på det siste løpet blir stående ute i skogen til midten av august. Se kartet her. Ta utskrift, eller kontakt Anne Mette eller Harald for å kjøpe kart (kr. 20,-) å overføre til (nb. dette teller ikke som deltagelse på treningsløpet). God skattejakt!

I løpet av høsten vil tre nye treningsløp arrangeres. Poengsum blir trekt ut til alle deltagere på hvert løp (100,99,98...). Den med høyeste poengsum på fire løp (de fire 'beste' løpene), premieres med en premie til verdi av ca. kr. 1000,-.


Savner du tur-orienteringa? Vi har kommet fram til at jobben med å lage i stand denne ikke samsvarer med oppslutningen! Derfor har vi vedtatt å legge den ned. Blir det stor etterspørsel til neste år, kan det hende vi prøver igjen.
Vi oppfordrer istedet til å møte opp på klubbløpene våre, og ta en 'tur-o' der. På disse er det flere løyper å velge blant.
Ellers vil postene etter treningsløpene bli stående ute ei stund, og bli offentliggjort her på kvikne.no, så du kan ta turen når du selv vil (men det vil ikke telle som deltagelse i treningsløpet). Har du ikke papirkart og overføre postene til, ta kontakt med Anne Mette (97 07 53 44) eller John (97 97 38 88) for å kjøpe det.
Forøvrig vil vi anbefale Fysak-opplegget, 10 fine turopplegg i Kviknes fine skog- og fjellnatur. Se mer her.

Årsmøte, torsdag 16. februar 2012
Varmebua kl. 20.00
Vanlige årsmøtesaker.
'Innkomne saker' til John Svergja innen torsdag. 9. februar.
Frasigelse av verv til Conrad Schärer innen torsdag 9. februar.
Vel møtt

    
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no