1. desember 2020
 
idrettKvikne IL, orienteringSesongen 2011
This text is replaced by the Flash movie.

 Sesongen 2011 Minimer
Sesongavslutning ble markert søndag 6. november 2011. 
Utmerkelser for tur-orientering og utdeling av premier for treningsløpene (resultatene her) ble gjort. Vi feiret også at tidligere leder Per Bekken ble 80 år i sommer. Han var selv tilstede og fikk en blomsteroppsats og et bilde fra et av treningsløpene han overvar i sommer. Derfor var det også bløtkake på kakebordet i år! Over 30 stk var tilstede. 
Takk for denne sesongen, og velkommen igjen til neste vår! 

Kake, kaffe og saft serveres på tur-o-post nr. 16, søndag 24. juli mellom kl. 11 og 12.
Legg søndags turen hit da vel, kart og kort kjøpes på Statoil.
Velkommen!  Hilsen tur-o-arrangørene

 

 Nord-Østerdalkarusellens løp 3 gikk på Kvikne tirsdag 7. juni. Se mer her, med bl.a. resultatene.


Sesongens første trenings-o-løp ble arrangert Kristi himmelfartsdag, torsdag 2. juni. Start og mål var på nyopparbeidet vinter-parkeringsplass for Kamsteinen hyttefelt, like ovenfor Knut Grøtli (nedenfor Ivarjordet). Løyper på ca. 1,2 km (nybegynner), 2,5 km og 3,2 km.

I løpet av sommeren vil det bli arrangert seks treningsløp. Poengsum blir trekt ut til alle deltagere på hvert løp (100,99,98...). Den med høyeste poengsum på fire løp (de fire 'beste' løpene), premieres med en premie til verdi av ca. kr. 1000,-. Her gjelder det å være med fra starten av.Årets tur-orientering er klar. 29 poster er plassert ut på MNM-kartet (Kaltbergetområdet). 15 poster er lagt barnevennlig, dvs at de er reale å finne og med korte avstander mellom. De 14 andre er lagt slik at de kan kombineres med tur opp på Kaltberget. Kart og kort kjøpes hos Statoil. På kartet er alle skiløypene også tegnet inn med eget tegn. God tur!O-troll-leir for 10-13 åringer på Tron Ungsomssenter 20.-21.mai. Gi beskjed til Anne Mette (97075344) dersom du ønsker å delta, slik at vi får samordnet påmelding og skyss. Påmeldingsfrist 15.mai
   Nord-Østerdalkarusellen er i gang. For liste over løpene og påmelding, se her.

   O-sesongen startet opp med gatesprintløp på Tynset onsdag 13. april, det første løpet i NØK-sprintcupen. Løp to går på Tolga onsdag 27. april og det siste på Tynset lørdag 30. april. For mer informasjon og påmelding, se her (det kreves angitt brikkenummer, bare angi noen tall, så går vi inn senere og endrer til brikkenummer vi har).
For den ivrige: Skjærtorsdag arrangerer Vingelen IL treningsløp ved Kvennan. Start fra kl. 14.00. Se mer her.

Ski-o-landslaget har lagt VM-forberedelsene til Kvikne! 
I den anledning kjøres det opp et løypenett i området framfor Storfloen (langs veien til gruvene/Odden), og det vil bli arrangert et treningsløp her lørdag 12. mars, med fri start mellom kl. 11.00-12.00.
Parkering i enden av Grøtliveien (merket fra Rv3 ved Statoil). Herfra ca. 3 km. å gå til 'arena'.
Løyper på ca. 7, 3.5 og 2.5 km. Den korteste løypa er lagt 'vennlig'.
Påmelding innen fredagskvelden kl. 18.00, klikk her (for å vite hvor mange kart vi skal lage). 
Startkontingent kr. 50,-.
Benytt denne muligheten til å prøve en utrolig spennende og artig idrett!!
Ski-o-VM går forøvrig i Tänndalen i Sverige, ikke langt fra riksgrensa innenfor Brekken. Les mer her.
Les mer om ski-o i Norge her.
Siste nytt torsdag kveld 10/3: Løypenettet oppkjørt. Dette blir bra! Tett og krevende løypenett. 15 minus om natta og solskinn om dagen. Løypelengder ser ut til å bli: 6,8km, 4km og 2,4km. Anslår ca. 80% skuter og 20% skøyting (klassisk for den som ikke har ski-o-muskler i arma!?). Meld deg på, dette kan du ikke gå glipp av! /løypelegger Harald

Resultater her
Kart:  Lang løype del 1 / Lang løype del 2  (takk til Øystein Kvaal Østerbø!)

Premiering for klubbløpene og tur-o sist sommer foretar vi i forkant av årsmøtet, kl. 18.45 søndag 20. februar. Kaffe/saft og kaker serveres etter seansen.Årsmøte, 13. 20. februar 2011
Varmebua kl. 19.30
Vanlige årsmøtesaker.
'Innkomne saker' til John Svergja innen onsdag. 9. februar.
Frasigelse av verv til Lilli-Ann Granvold innen søndag 6. februar.
Vel møtt!
Harald ble veteranverdensmester !
Sist helg ble det arrangert VM i skiorientering for veteraner. Harald Svergja deltok, og han beviste at dette hadde han gjort før! Han gikk like bort og vant sin klasse! Vi gratulerer!

Info fra rennet finnes på hjemmesiden http://www.skio2011.com/  Anbefaler spesielt ett besøk på linken "live" for å se GPS-trackingen for EM-seniorklassene. Løypenettet er vel noe av det "heftigste" som er presentert i ett ski-o-arrangement som drøye 700 deltagere fikk boltre seg i. (7/2-2011) 
    
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no