21. januar 2018
 
idrettKvikne IL, hovedlagFemundløpet

 
Minimer2018   Sjekkpunkt Orkelbogen   

Lørdag 10., søndag 11. og mandag 12. februar passerer deltagerne i Femundløpets gjeveste klasse, F600 'Sjekkpunkt Orkelbogen' to ganger.

Sjekkpunktet er åpent for publikum til enhver tid, med salg av mat og drikke, underholdning, aktiviteter, resultatservice og gps-tracking, speakertjeneste med mer. Området er godt lyst opp, så det er lett å se spannene, selv på natta.

TIDSPLAN (foreløpig):
Lørdag:
18.00: Sjekkpunktet åpner
23.00: Første spann inn (?)
Nå og da: Diverse innslag og aktiviteter   
Søndag:
13:00: Første spann i retur fra Grimsbu (?)

Nå og da: Diverse innslag og aktiviteter
Mandag:
18:00: Siste spann ut i retning Tolga (?)
18:00: Sjekkpunktet stenger  
 

 
 

Velkommen til Kvikne og Orkelbogen!

Veibeskrivelse: Merket fra riksveg 3, 33 km. nord for Tynset / 11 km. sør for Kvikne sentrum. Ca. 2 km. å kjøre fra riksvegen til parkering ved Orkelbogen Friluftssenter. Bomveg og parkering kr. 50,- (kreves inn ved parkering, mulig å betale med kort). Klikk her for å se kart.


Også denne gang er det Orkelbogen Frilufssenter og Kvikne IL med alle sine undergrupper, som sammen skal drifte sjekkpunktet, og til det trengs det en god del frivillig hjelp. Vi håper på god oppslutning også denne gang.
Målet er å skape et magisk sjekkpunkt som både hundekjørere og publikum skal legge merke til. På Orkelbogen har vi et fantastisk utgangspunkt til å være et bra sjekkpunkt. Her vil Fætten være arena for hundekjørerne, med langhus, lavvo, omkringliggende gapahuker og bålplasser som publikumsområde. Vi trenger folk som kan ta imot hunder og kjørere, se til at bilkjøringen inn til senteret og parkeringen går smertefritt for seg, drive kafeen og hjelpe til med administrative oppgaver som tidtaking og sekretariat. 
Den første vaktøkta starter lørdag kl. 17.00 og varer til midnatt, dvs sju timer. Deretter er det sekstimersvakter. Du angir hvor, når og hvor mye du kan hjelpe til ved påmelding (se lenke til påmeldingssystemet ovenfor). 


    
Opphavsrett (c) 2018 Kvikne.no