3. desember 2020
 
Tidligere forsider202026.oktober 2020 Ny løypemaskin til Kvikne
This text is replaced by the Flash movie.

 26.oktober 2020 Minimer

Ny Løypemaskin

Alle foto: Kari Nystuen


I dag, den 26.oktober, ankom den nyinnkjøpte løypemaskina til Kvikne. Løypelagets leder Harald Svergja og løypesjåfør Ingar Frengstad tok imot den nye maskina som ble levert på Kvikne Skistadion. Den nye løypemaskina er av typen Prinoth Husky og er en Italiensk kvalitetsmaskin.
Prislappen på det Italienske vidunderet er 2.8 mill m/mva. Løypelaget fikk 995 000 for den gamle maskinen, og får 400 000 fra Sparebankstiftelsen, samt 300 000 fra Tynset Kommune.

- Løypelaget har solid økonomi takket være trofaste sponsorer og mange medlemmer gjennom flere år. Dette gjør at vi kan ta en slik investering, sier Harald. En god del egeninnsats er det jo også, og sjåførene våre er ikke direkte overbetalt! - Vi håper nå på en flott og lang vinter med mye snø, slik at vi kan lage "trikkeskinner" til glede for alle, avslutter Harald.

 


Løypesjåførene Ingar og Harald strålte om kapp med sola og ser frem til å få bruke den nye løypemaskina.

 


Harald og sjåføren fra Owren var veldig fornøyde med leveransen av ny løypemaskin. - Nå er det bare snø som mangler, var de enige om.

 


I en Prinoth sitter man godt og har 360 grader panoramautsikt! Det er god komfort og maskinen Kvikne Løypelag valgte styres med joystick. Den har også ekstra dieseltank så nå slipper sjåførene å ta med mange dieselkanner på lange turer, noe de måtte før.

  
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no