22. oktober 2020
 
Tidligere forsider202012.mars 2020 Kvikne Skole og barnehage stenges.
This text is replaced by the Flash movie.

 12.mars 2020 Minimer

Kvikne skole og barnehage stengt
Kvikne Fjellhotell og Kafè stengt

SISTE: Hotellet informerer:

 I tråd med de siste anbefalingene angående karantene for Fjellregionen ser vi oss nødt til å stenge for alle spisegjester og overnatting for tilreisende utenfra f.o.m. søndag 15.03 og inntil situasjonen vi er oppe i endrer seg. Tilbudet om takeaway pizza stanses også i denne perioden, men i samråd med kommuneoverlege ser vi på mulighet for å kunne levere middag til hjemmeboende som måtte ha behov for et sånt tilbud i tiden fremover. Mer informasjon om hjemmelaget middag levert på døra, SE EGEN SIDE HER!

_________________________

Helsedirektoratet har vedtatt strenge regler for å stoppe spredning av Koronaviruset, noe som blant annet resulterer i at Kvikne skole og barnehage stenges fra 12. til 26.mars. Det er også forbud mot/stenging av kulturarrangementer, idrettsarrangementer, innendørs og utendørs idrettsaktiviteter og treningssentre i denne perioden. Alle kirkelige arrangementer i denne perioden avlyses også, les mer på tynsetkirke.no.

Vi oppfordrer alle til å respektere reglene fra Helsedirektoratet for å verne om de som er i risikogruppene og redusere videre spredning.

www.fhi.no

www.nrk.no

www.tynset.kommune.no

www.helsenorge.no

  
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no