22. oktober 2020
 
Tidligere forsider20199.februar 2019 Informasjon fra Løypelaget
This text is replaced by the Flash movie.

 9.februar 2019 Minimer

Løypelaget innfører premiering på medlemskap

Da er trekningen av to gavekort utført, og de heldige vinnerne er: Eiliv Losgård og Ola Moen. Vi gratulerer! Dere vil snart motta gavekortene fra Intersport på Oppdal.

Løypelaget er takknemlig for alle bidrag som har kommet inn, og imøteser gjerne flere bidrag fra alle som setter pris på fine skiløyper og som ennå ikke har betalt medlemskap.


Foto: Torgeir Svergja

Løypelaget vil i år premiere medlemmer som betaler medlemskontigent innen 25.februar. Alle som betaler medlemskapet innen da, er med i en trekning av to gavekort på Intersport Oppdal til en verdi av 1000,- pr. stk. Giroer kommer straks i alle postkasser, men man finner de også på Løypelagets side her på kvikne.no. Laget har også endret aldersgrensen for barn/voksen. Les mer om dette på Løypelagets egen side.
 


Den som har lyst til å ta en skitur fra Støen og gå mot Orkelbogen kan nå parkere hos Evelyn og Esten Næverdal. Mange har hatt lyst til å starte skituren derfra, men det har vært vanskelig å finne en parkeringsplass. Kjempeflott at Evelyn og Esten lar skifolket få parkere hos seg! Parker inn mot gammelstua eller fjøset, og pass på så ikke det blir sperret for inn og utkjøring fra garasjen. Klikk her for å se større kart.
 

  
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no