22. oktober 2020
 
Kvikne UtviklingInformasjon angående Korona-situasjonen
This text is replaced by the Flash movie.

 18.mars 2020 Minimer

Hei, alle kviknedøler!
 
Dette er jammen ei merkelig tid. Vi har alle fått beskjed om å holde oss mest mulig hjemme og begrense besøk, tenke oss ekstra om i kontakt med andre mennesker. De eneste treffpunktene på Kvikne er nå butikken og Circle K. Stemningen der er også veldig merkelig; stille og betenkt.
 
Samholdet på arbeidsplasser og de ulike treffpunktene på fritida, dette som holder oss i gang og som gjør samfunnet rikt og mangfoldig. Sosiale nettverk, som er selve grunnsteinen i et bygdesamfunn, alt dette er nå satt på vent. Ingen vet for hvor lenge.
 
Denne ventetiden takler vi forskjellig, og vi kan ha ulike behov og utfordringer. Vi ber dere derfor være ekstra rause, og å vise hjerterom.
 
Vi oppfordrer alle til å ta vare på medmenneskene rundt dere. Ring venner, familie og naboer. Gjør sosiale ting over FaceTime, Skype og lignende.
Vær kreativ! Del gjerne kreativitet og forslag på kvikne.no eller på Kvikne utvikling sin Facebookside.
 
Vi vet at skoleklasser på Kvikne har møttes på messenger-video til styrkeøvelser/gym, og damer har hatt strikketreff over en kaffekopp, vinkvelder og yatzyspill via FaceTime.
 
Skulle det være noe noen trenger hjelp til, så ta kontakt med styret så skal vi prøve å finne en løsning og hjelpe til så godt vi kan.

Sitter du hjemme og kunne tenke deg å være frivillige hvis behovene melder seg så nøl ikke med å ta kontakt. Når det gjelder frivillighet går vi ut fra helsedirektoratet og kommunene avtaler oppimot godkjent politiattest.

 

Vi i Kvikne utvikling tenker på hver og en av dere, og styret skal holde hjulene i gang via chatgrupper på nett, e-post og telefon.
Ta kontakt via melding eller telefon 90914821 e-post til kvikne.no eller melding via Facebook siden vår.


 
Vær kreativ, raus og hold motet oppe!
Mvh. Kvikne utvikling

 

  
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no