7. juli 2020
 
Kvikne FjellhotellKvikne Fjellhotell & Kafé
This text is replaced by the Flash movie.

 

 

  Minimer
 I tråd med de siste anbefalingene angående karantene for Fjellregionen ser vi oss nødt til å stenge for spisegjester og overnatting for tilreisende utenfra f.o.m. søndag 15.03 og inntil situasjonen vi er oppe i endrer seg. Tilbudet om takeaway pizza stanses også i denne perioden, men i samråd med kommuneoverlege ser vi på mulighet for å kunne levere middag til hjemmeboende som måtte ha behov for et sånt tilbud i tiden fremover. 
  
 INTERESSERT I HJEMMELAGD MIDDAG LEVERT PÅ DØRA? Minimer

Kvikne Fjellhotell har i samråd med kommuneoverlege sett på muligheter til å være med å lette hverdagen for innbyggere på Kvikne som kanskje vil støte på utfordringer i matveien, dersom situasjonen vi nå er inne i skulle bli langvarig.
Noe vi kan gjøre, dersom det er interesse for det, er å tilby ferdig middag for utkjøring. Da vi allerede leverer varmmat daglig til Enan, vil det være problemfritt for oss tilberede noen ekstra porsjoner samtidig!
Du kan da velge å kjøpe singelpakket 2-retters middag et valgfritt antall dager pr uke. 6 dager i uka består middagen av to retter; vanlig tradisjonskost med enten suppe eller dessert, og på lørdager serverer vi som regel en type grøt eller lignende med spekemat.
Maten er hjemmelaget og sendes ut samme dag som den blir laget. Den leveres i plastbeger som kan varmes i mikrobølgeovn.


På grunn av logistikk i forhold til varebestilling fra våre leverandører ønsker vi middagsbestillingen en uke i forveien.


Pris pr dag kr 125,-  


Vi ser også på muligheter for utkjøring.


Ta kontakt med oss via e-post, telefon eller tekstmelding dersom dette kan være aktuelt for deg eller noen du kjenner!


e-post: post@kviknefjellhotell.no
Tlf: 929 89 780

  
Opphavsrett (c) 2020 Kvikne.no