18. juli 2019
 
idrettKvikne Løypelag
This text is replaced by the Flash movie.

 Besøksteller Minimer
  
 Info om løyperapporten Minimer

Alle som vil dele informasjon om løypenettet kan skrive/legge inn bilde her. Bruk linken "Legg til en hilsen" nederst i rapporten. Skriv inn tekst og legg eventuellt inn bilde og avslutt med "oppdater". Klikk på bildet for å se det i stort format.

 

  


Velkommen til Kvikne Løypelag

Styret for løypelaget består av:
Leder: Harald Svergja, telefon: 909 43 519
Nestleder: Kari Nystuen
Kasserer: Ola Vormeland
Sekretær: Anne Gerd Bobakk Skogstad
Sponsoransvarlig: Janne Sørhus Moen

e-post: loypelag@kvikne.no

 


 Løyperapport vinteren 2018/2019 Minimer
 
26. april 2019
Birgitt Brødreskift
Helt enig med forrige hilsen her, løypelaget gjør en fantastisk jobb. Vi er så takknemlige. Som hytteeiere synes vi det er fint å få bidra med noen kroner, skjønner jo at tråkka koster en del i bruk. Håper mange gjør det samme, så får vi like fine spor neste vinter👍😊.
25. april 2019
Aud og Reidar Kummeneje
Tusen takk for fantastisk innsats! Vi er så glade og takknemlige for at dere gjør en så utrolig flott jobb.😚
18. april 2019
Bjørklund, Svergjesjøen, Falningsjøen,Svartsjøen.
Nevnte løyper blei kjørt i dag tidlig fra kl 0600, men tekniske problemer gjorde at det blei stopp ved Falningbrua på vei mot Storløenget. Problemet løst med god hjelp av Harald, og nå er Tråkka tilbake i garasjen. Ser ut til at dette blei siste turen på den siden av Ya for denne sesongen. Fortsatt god påske til hver og en. Ola V.
17. april 2019
Kaltberget rundt - Gråhøbua
Frisket opp igjen sporene med løypemaskina. Kjørt i kveld etter solnedgang. Får håpe de står noen dager!? Begynner å bli en del barflekker her og der, så virker som preppesesongen begynner å gå mot slutten! / Harald
15. april 2019
Nappsjøen-Bjørklund
Nevnte trase vil bli vedlikeholdt så godt det lar seg gjøre i påska. Hvis det etter hvert blir for bløtt, vil løypekjøringen avsluttes for sesongen. God Påske. hilsen Jorulf Grue.
12. april 2019
Påsketurister og fastboende.
Som Kasserer vil jeg rette en stor takk til hver og en av dere som har betalt medlemskontingent for gjeldende sesong. Det er av uvurderlig betydning hvert eneste bidrag vi får, slik at vi kan gi tilbake oppkjørte og fine løyper. Vi bestreber oss på at det til enhver tid skal være løyper som er preparert. Ikke alltid blir det de løypene som er nærmest ditt behov, og det skyldes at vi alltid må vurdere hva vi skal prioritere, sett i forhold til kostnadene og snøforholdene. Det kreves en stor innsats og mye penger å preparere nesten 200 km løyper. Tråkka bruker i gjennomsnitt 20 liter diesel i timen, og det er alene minimum kr 200,-. Det vil si at et medlemskap på kr 350 er nok til å drifte Tråkka i en time og 45 minutter. Kvikne løypelag har egen VIPS konto nr. 137596. Til de av dere, som nå i påsken benytter våre oppkjørte løyper, og ikke har bidratt noe tidligere, er det mulighet å vipse et lite eller stort bidrag. Uansett er vi takknemlig for det vi får, og håper at det igjen er til ditt eget beste. Vi vil nå gjennom påsken prøve å preparer alle løypene der det er nok snø til det. Det vi ser er at det er lite snø fra Såttdalen om Tørresvangen mot Movangen. Med denne orienteringen ønsker vi hver og en skiløper en riktig god påske med gode skiforhold. Vennlig hilsen for Løypelaget Ola Vormeland. (Kasserer)
12. april 2019
Stengt Storinnsjøvei!
Vollan utmarkslag har måttet stenge Storinnsjøveien grunnet teleløsning. For skitur opp til Fuglåstjønna/Storinnsjøen anbefales det da å gå fra Pørkløkkja/Nygård, men vær forsiktig i nedkjøringen om det skulle bli harde forhold utover påskeuka! /Harald
10. april 2019
Løypekjøring inn mot påskeuka.
Vi har planlagt følgende kjøring med løypemaskina inn mot påskeuka: Nonshaugen - Storinnsjøen kjørt onsdag ettermiddag. Kaltberget rundt - Gruvan - Gråhøbua - Magnillsjøan kjøres torsdag ettermiddag/kveld. Plasseterveien inn til nasjonalparkgrensa, Falningdalen - Kjølen - Sverjesjøen - Nappsjøen kjøres fredag morgen/formiddag. Orkelbogen - Kvikneskogen kjøres fredag ettermiddag/kveld, evt tidlig lørdag morgen. Ellers fine skareforhold for uante muligheter til en ski/topptur nå! /Harald
10. april 2019
Nonashaugen - Storinnsjøen
Nevnte løyper ble kjørt iefta. Perfekte forhold til påsken no. Andreas
5. april 2019
Markaplassen, Støen, Solvang.
Kjørte nevnte løyper i dag tidlig, pluss t/r Haugen Bru. Generelt fine forhold, men mellom Orkelbogen og Solvang er det enkelte partier med lite snø. God helg til alle skientusiaster. Ola V.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Legg til en hilsen       

  
 Følg med på skisporet.no Minimer
  
 Sponsorer Minimer 


 


 

Plasseterveien Veiforening

Ya-Gryta Utmarkslag

Sverja-Ya-Russu Grunneierlag

Eidsfjellet Sameie

Kvikneskogen Grunneierlag

Vollan Utmarkslag

Kvikneskogen Vest Sameie

Bjørgan-Ween-Frengstad Grunneierlag

Loppa

  
Opphavsrett (c) 2019 Kvikne.no