20. august 2018
 
BeitelageneBeiterapport Kvikne Vestfjell
This text is replaced by the Flash movie.

  Velkommen til beiterapportsidene til Kvikne Vestfjell
Minimer

Ønsker du å legge inn en melding?
Legg inn tekst og eventuelt bilde ved å trykke på linken "Legg til en hilsen" nederst på siden. Dato settes automatisk til dagens dato. Under "navn" fyller du inn det som blir vist med fet tekst. Fyll ellers inn nødvendige data i tekstboksen om hvor du har gått og hva som er observert. Avslutt med å trykke oppdater.

  
  Beiterapport 2018
Minimer
 
17. august 2018
KUR-Kristin
Bjørndalen, Bjørndalshøa. Sau til H. Stai og Hylen/Balstad i østhellinga på Bjørndalshøa, ellers lite sau å se i området. Stille og rolig i fjellet idag :)
15. august 2018
Magne
Siste dager: Rådløsmyra, Brendtfjellet, åsfjellet Fryktelig mye sau mellom hyllbekktjønna og Åsfjellet(mest til meg) noen til Sæter, ljosheim og Semming Fuglåslia-stillbekklia Sau til Mjøen, ljosheim, kleva, semming og meg sjøl. Nonshaugen, litjinnsjøen, rensbekkdalen Sau til Storås,Rønning, Stig Rune, ljosheim og mye voldsau Mangler ett og annet lam.
14. august 2018
Anne Grete Rønning
Litt bekymret når jeg kom hjem i dag, tull med søyer å lam rundt meg her, noe har nok skremt dem. Gikk en runde rundt her, men kunne ikke se noe galt annet enn uorden i rekkene. Har vært bræking i ettermiddag/kveld, men nå er det rolig igjen.
14. august 2018
KUR-Kristin
Gikk fra Halvorstjønna, storinnsjølia, nedre dølvad, sløbekkdalen og tilbake til halvorstjønna via storinnsjølia En god del sau å se, mest litt ned i skogslia. Så sau til m og a g rønning, r stai, storli og balstad/hylen. Stort sett så lammetallet ut til å stemme med merkinga, men et par manglet et lam.
13. august 2018
Marit og Arnstein m/flere
Torsdag 9/8-18 Storengssætra-Larslia-Stortjønna-Flyvraket (fløy over Galådalen med drona) En del sau spredt opp igjennom lia. En del sau går høgt. Ser bra ut. To tomgimrer fra oss, var veldig skyssen og sprang på mange hundre meter. Eller virket alt ok. Over fjellet, nord for "Ølet" var det korp som var på vingene, men klarte ikke å finne noe.
11. august 2018
Kari Aase og Stein Arnt
Gikk fra Fossætra opp mot Kletten, såg Ljosheim sau, ok, ellers var det en del Storengssau, 2 lam manglet. Gikk en runde om Stortjønna og kom ned Larslibekken. Nord for Larslibekken ei tikke med to lam til Balstad. Såg en enslig reinsbukk oppi Kletten, og en havørn rett før vi kom til Brynhildstjønna.
11. august 2018
Olve. Kristian, Jakob og Magne Rønning
Fuglåslia, Brendtfjellet Sau til ljosheim, semming og egene Mangla to lam for meg, såg ellers ei havørn på Brendtfjellet . Plutselig var det skikkelig bløtt i fjellet
10. august 2018
Magne og Andreas
Dugnad på sanketrøer i lag sør. I dag fiksa vi på trøene i fra vakkerlia til svarttjønntrøa. Nonshaugtrøa er i dårligst stand, men funker et år til, Vi setter nok opp ei ny, eller flytter vakkerlitrøa opp til stillbekken før neste sesong. Elles satte vi for en planke slik at kua ikke kommer inn i trøene.Disse trøene er nå klare for bruk👍 Neste dugnadsrunde blir innover sløbekkveien
10. august 2018
Magne
9aug var med og gikk med rypetaksørene på storinnsjøen, bare for å få kontrollert at hundene virkelig er saurene. Dette var imponerende bra. Alle hundene var livredde sau og var meget godt dresserte Mye sau til Roald og Mjøen i Grønlia, sau til Vold og ljosheim sørvest for litjinnsjøen, sau til Stig Rune i englia, sau til Storås ved åtebrakka mi og noe Semming sau ved storinnsjøen. Mangla ett og annet lam. Elles en del Ku ved innhaugen
9. august 2018
Kari Aase og Stein Arnt
Gikk idag på Taraldshøa, to søyer til sæter, ett lam manglet. Gikk etterpå Larslia ned til dammen, på begge sider av veien. Sør for Larslibekken en sau sæter manglet ett lam, nord for Larslibekken en sau Storeng manglet ett lam. Litt sør for dammen sauer til Tronshaug, lam ok. Sau til Sæter og Storeng nord for grustaket, ok.
1 2 3 4 5 6 7

Legg til en hilsen       

      
  Besøksteller
Minimer
  
Opphavsrett (c) 2018 Kvikne.no