29. juli 2017
 
BeitelageneBeiterapport Kvikne Vestfjell

  Velkommen til beiterapportsidene til Kvikne Vestfjell
Minimer

Ønsker du å legge inn en melding?
Legg inn tekst og eventuelt bilde ved å trykke på linken "Legg til en hilsen" nederst på siden. Dato settes automatisk til dagens dato. Under "navn" fyller du inn det som blir vist med fet tekst. Fyll ellers inn nødvendige data i tekstboksen om hvor du har gått og hva som er observert. Avslutt med å trykke oppdater.

  
  Beiterapport Kvikne Vestfjell 2017
Minimer
 
26. juli 2017
KUR Ingebrigt
Øver-Dølvad - Midtlægerbeken - Fjellægret - over Litj-Orkelsjøtangen til Orkelkroken. Sprett med sau hele veien. Ok. Langs Orkla på norsida til Staivollen ( Storengs sau her) Nordsida av Orkla til Øver-Dølvad. Ei elgku med kalv.
26. juli 2017
Halldis og Ivar
Jippi :)Fant igjen killingen som har vært borte i snart 4uker ,takket være observange damer på tur .Tusen tusen takk for at dåkk sa ifra .var og henta den idag og no er den heme .
25. juli 2017
Magne R
23-7 Rønningen, Håggålia, nonshaugen, fuglåslia Sau til Semming,kleva(Madelen) Rønning og tikke nr 67 til sløbekkdalens perle Alt såg bra ut 25-7 Rønningen,fuglåslia,Rokkrøste Sau til Semming og meg sjøl, mye sau langs fuglåsbekken, såg greit ut
23. juli 2017
Stein, Kari Aase
21. juli gikk Larslia, mye sau til Trondshaug nord for Larslibekken, 2 lam manglet etter merking. 22. juli gikk dammen opp til Kletten. Sau til Tronshaug og Sæter. Såg greit ut.
23. juli 2017
Bård, Nora Kristian
Bjønnliåsen-Garsjøen- Brona- Storengsmarka. Lite sau å sjå oppå fjellet, kun ei tikke med lam. Var flere like åva skogbåndet. Rolig.
23. juli 2017
Bård, Torild, Nora, Solveig og Kristian.
22.Juli. Mye sau å se langs veien over brona og i innerdalen. Ei tekse oppå fjellet som var så saltsjuk at ho låg punni en bil å slikka ti seg salt. Stor samling av sau ved innbrua. Tur opp til elsåkroken. En del sau å sjå oppover der. Alt så rolig ut.
23. juli 2017
Arne og Torleif
Flere turer over fjellet til innerdalen. Hele uka. Ikke noe unormalt oppservert. Stort sett ved vei.
23. juli 2017
Rune S
Dølvadfjellet-Storinnsjølia-Innhaugen-Storinnsjøen Så mye sau , til de fleste eiere. Alt virket OK.
22. juli 2017
Rune Storli
21.07.17 Litjinnsjøveien-Saudalen-Klevan-Litjinnsjøen Så mye mye sau, til Ljosheim, Storeng, M.Rønning, Voll. Fikk telefon om att det var sett ei tikke som ikke var helt bra sør for Litjinnsjøen men så ingen ting. Eier varslet. Ellers rolig. Rune
20. juli 2017
KUR-Kristin
Området Børsjøhøa/vesle Børsjøhøa/Børsjøene. En del sau, men lite Kviknesau å se. Rein i Høgia. Ellers stille og rolig. Fin dag.
1 2 3 4 5 6

Legg til en hilsen       

  
  Besøksteller
Minimer
  
Opphavsrett (c) 2017 Kvikne.no