20. september 2017
 
BeitelageneBeiterapport Kvikne Vestfjell

  Velkommen til beiterapportsidene til Kvikne Vestfjell
Minimer

Ønsker du å legge inn en melding?
Legg inn tekst og eventuelt bilde ved å trykke på linken "Legg til en hilsen" nederst på siden. Dato settes automatisk til dagens dato. Under "navn" fyller du inn det som blir vist med fet tekst. Fyll ellers inn nødvendige data i tekstboksen om hvor du har gått og hva som er observert. Avslutt med å trykke oppdater.

  
  Beiterapport Kvikne Vestfjell 2017
Minimer
 
4. september 2017
Rune S.
Storinnsjøen -Reinsbekken-Englia-Innhaugen Sau til flere eiere alt virket OK . En del sau på tur fremover. Kulden om natta har gjort så beitet forfallet siste uka.
3. september 2017
Magne R
2.sept Håggålia,Nonshaugen Sau til semming, Mjøen,kleva og meg sjøl Alt ok 19-23aug- Flere turer i området Dølvad, vetle orkelsjø,låggjia,høgfloen og øyabekkfjellet Sau til Mjøen,SAS,josheim,bjørsagård,sæter,Hylen,støa + mye utabygds
31. august 2017
Jon Erling
En god del sau på tur frem til bygda over flommen, noe sau i Taraldshøa - lita sau over Falkberget - ingen i Saulia. Noen få til Bjørsagård i Elsåberga, spredd med sau til Storeng, Ljosheim og SAS og oss i Tverrlia. Masse sau i Englia til Storeng SAS og oss. Gikk en tur sørover fra Englibua, men innover floen var det ingen sau og se. Jon Erling
27. august 2017
KUR-Kristin
Gikk fra Ø.Dølvad-Vesle Orkelsjøtangen og tilbake. Sau tilhørende I. Hylen og Mjøen (og Borkhus ved P-plassen ved Ø.Dølvad).
27. august 2017
Halldis ,Ivar og Kari Aase
Har gått oppå Dølvadfjellet en del sau nedover mot Elsåkroken og ved saltplassen.Kjempefint vær ,sol og helt stille.Geitene har kommet seg "hjem"på Dølvad att etter en liten tur nedi Innerdalen :)
27. august 2017
KUR-Kristin
Ø.Dølvad-Støsætra-Lågia-Ø.Dølvad. Så en del sau tilhørende I.Hylen, ellers mye fremmede merker ("utabygdes") sau. Nydelig dag, både sauen og jeg koste oss :)
26. august 2017
KUR Ingebrigt.
Skogbandet på Saulia, mye sau her, til steibruddet, over flommen til Kviknebekken, møtte mye sau på trekk over Flommen. Kviknelia og Litj-Orkelsjøhøa nesten helt tom for sau. Retur langs Elså - Råbekken, sprett med sau her. Geita til Ivar H er i Tverrlia.
26. august 2017
Stian, Max, Doffen og Buster
Gikk Sæterstien opp lia fra gården og opp til toppen. Mye sau i skogen som beitet rolig, for det meste Sætersau med riktig antall lam. På haugene over skogbandet beitet det 7-8 tekser. Ei tvillingtekse til Helge gikk med 3 lam, ellers virket det rolig. Det var flere store fine lam å sje😊
20. august 2017
Nora, Solveig og Emilie
Litjfossen-Galådalen-bjønliåsen Lammetall stemte med alle tekser,. Ikke noe uvanlig og se
19. august 2017
Magne R
14aug- dølvad,midtlægret,fjelllægret,sjåvidt+retur Sau til SAS,Mjøen og sæter ok 15aug-Brendfjellet,fuglåslia, kleva Sau til kleva,støa,josheim,Semming og meg sjøl. Ok 17aug Grønlia dølvadfjellet Sau til Bård,Roald,SAS,Mjøen og sæter+noe utabygds Ok 18aug krokbekkenget fuglåslia. Sau til Semming og meg sjøl! Ok Virker som det er veldig bra beite i skogen og fjellet! Satte opp ei ny sanketrø i krokbekkenget,mangler bare grinder og noen toppfjøler
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Legg til en hilsen       

  
  Besøksteller
Minimer
  
Opphavsrett (c) 2017 Kvikne.no