19. april 2019
 
BeitelageneBeiterapport Kvikne Vestfjell
This text is replaced by the Flash movie.

 Velkommen til beiterapportsidene til Kvikne Vestfjell Minimer

Ønsker du å legge inn en melding?
Legg inn tekst og eventuelt bilde ved å trykke på linken "Legg til en hilsen" nederst på siden. Dato settes automatisk til dagens dato. Under "navn" fyller du inn det som blir vist med fet tekst. Fyll ellers inn nødvendige data i tekstboksen om hvor du har gått og hva som er observert. Avslutt med å trykke oppdater.

  
 Beiterapport 2018 Minimer
 
2. september 2018
Kari Aase og Stein Arnt
Gikk Falkberget høgt opp og sørover Englia. Bra med sau i skogbannet. I skogen og ned mot magasinet lite sau og sjå. Ser ut som det er en del sau på trekk over fjellet.
2. september 2018
Ø. Dølvad -Rødsten - Bergedalstjønna - Storbekken
Endel sau å sjå mellom bergedalstjønna og storbekken. Flere eiere. Virket rolig. Andreas
1. september 2018
Magne
Siste dager: Nonshaugen-stillbekklia: sau til Stig Rune, Storås(mangla et lam) semming. Rønning kleva, ljosheim og Sæter (bota) Dølvad. Øyabekkfjellet,burrufjellet, låggjia, støsetra: mye utabygds sau ellers sau til Sæter. Stig Rune,Mjøen og ljosheim+ mye Ivarsau rundt dølvad. Ser mye både hav og kongeørn i området.
26. august 2018
Magne
Siste dager: Dølvad, midtlægret, sylranden, elsjåkroken, orkelsjøtangen Mye sau å sjå. Stai, ljosheim, Storeng, Roald,,Bjørsagård N.dølvad,Høgfloen, bergdalstjønna, låggjia Sau til Støa, Ivar,stai,ljosheim og mye Oppdal/folldalssau. 4kongeørner i låggjia Nonshaugen-blåhåmmårn Mest egen sau, ellers sau t semming, kleva og ei tikke m to lam til Elin og Håkon+ Noen til Sæter Mye fine lam. Manglet ett å annet lam
21. august 2018
KUR Ingebrigt.
Forbindelse med reinsoppsyn 20.08.2018. Fra ØvreDølvad - Høgflobekken - Burrufjellet - Bergedalstjønna - sørvest for Støsetra. Retur, stien langs orkla fra Støsetra.Sprett med sau på hele runden. Ok. Sprett med rein også.,
17. august 2018
KUR-Kristin
Bjørndalen, Bjørndalshøa. Sau til H. Stai og Hylen/Balstad i østhellinga på Bjørndalshøa, ellers lite sau å se i området. Stille og rolig i fjellet idag :)
15. august 2018
Magne
Siste dager: Rådløsmyra, Brendtfjellet, åsfjellet Fryktelig mye sau mellom hyllbekktjønna og Åsfjellet(mest til meg) noen til Sæter, ljosheim og Semming Fuglåslia-stillbekklia Sau til Mjøen, ljosheim, kleva, semming og meg sjøl. Nonshaugen, litjinnsjøen, rensbekkdalen Sau til Storås,Rønning, Stig Rune, ljosheim og mye voldsau Mangler ett og annet lam.
14. august 2018
Anne Grete Rønning
Litt bekymret når jeg kom hjem i dag, tull med søyer å lam rundt meg her, noe har nok skremt dem. Gikk en runde rundt her, men kunne ikke se noe galt annet enn uorden i rekkene. Har vært bræking i ettermiddag/kveld, men nå er det rolig igjen.
14. august 2018
KUR-Kristin
Gikk fra Halvorstjønna, storinnsjølia, nedre dølvad, sløbekkdalen og tilbake til halvorstjønna via storinnsjølia En god del sau å se, mest litt ned i skogslia. Så sau til m og a g rønning, r stai, storli og balstad/hylen. Stort sett så lammetallet ut til å stemme med merkinga, men et par manglet et lam.
13. august 2018
Marit og Arnstein m/flere
Torsdag 9/8-18 Storengssætra-Larslia-Stortjønna-Flyvraket (fløy over Galådalen med drona) En del sau spredt opp igjennom lia. En del sau går høgt. Ser bra ut. To tomgimrer fra oss, var veldig skyssen og sprang på mange hundre meter. Eller virket alt ok. Over fjellet, nord for "Ølet" var det korp som var på vingene, men klarte ikke å finne noe.
1 2 3 4 5 6 7 8

Legg til en hilsen       

      
 Besøksteller Minimer
  
Opphavsrett (c) 2019 Kvikne.no