19. juni 2018
 
BeitelageneBeiterapport Kvikne Vestfjell
This text is replaced by the Flash movie.

  Velkommen til beiterapportsidene til Kvikne Vestfjell
Minimer

Ønsker du å legge inn en melding?
Legg inn tekst og eventuelt bilde ved å trykke på linken "Legg til en hilsen" nederst på siden. Dato settes automatisk til dagens dato. Under "navn" fyller du inn det som blir vist med fet tekst. Fyll ellers inn nødvendige data i tekstboksen om hvor du har gått og hva som er observert. Avslutt med å trykke oppdater.

  
  Beiterapport 2018
Minimer
 
18. juni 2018
Magne
Ø.Dølvad,støsetra(stien) Bergdalen og høgfloen tilbake. Sau til Ivar,Stig Rune og Sæter+ fant ett kadaver som var flere år gammelt, ellers stemte lammetall. Lite sau å sjå, men såg både rådyr,elg og rein på turen.
18. juni 2018
Stig Rune
Litjinnsjøveien og nordover Klevan. 1 stk til Frengstad, Ljoshem og Mjøen over fjellet, lammetall stemte.
17. juni 2018
Magne
Kleva Åsenga: lite sau å sjå,noe til meg å søster! Såg bra ut
17. juni 2018
Rune
Litjinnsjøen-Klevan-Vollmarka Så mye sau , Storli, Roald, Ljosheim. Virket rolig.
17. juni 2018
Ivar,Ted og Tinka
16.juni.Gikk meg en tur til Rødsteinen,ingen sau og sjå på den sida bare ett reinsdyr ikke langt fra demningen.Så mange av mine på og ved vangen ,lammetall stemte .
16. juni 2018
KUR Ingebrigt.
Onsdag 13.06.2018. Utpå dagen runde i Storengsmarka - Bjønnlimyra - Galådalen. Sau til Mjøen/Solem og 3 tekser med lam til Bjørsagård. Ok. Lørdag 16.06.2018. Saulia - Råbekken - Styggdalen. Sprett med sau til forskjellige eiere. Sau på trekk innover Elsåa og over Flåmmen.
16. juni 2018
Magne
Håggålia,fuglåslia,Blåhåmmåren,Hyllbekken Sau til Rønning og Kleva. Alt Ok
14. juni 2018
KUR-Kristin
Vollmarka-Nonshaugen. Så sau til S. Storli og A. Hylen i Vollmarka og sau til M. Rønning og A. Hylen i Nonshaugen. Alt så OK ut.
13. juni 2018
Magne
Rønningen, Svarttjønna- sau til meg , kleva og Nerlia! Alt bare bra Grønlia- sau til sæter og josheim+ei tikke(mulig til Bård) fine store lam, lammetall stemte bra. Såg ei havørn og noe kråker over dalen i Englia!
11. juni 2018
Anne Grete Rønning
Daglige observasjoner i nærområdet, virker som sauene går stille og rolig å beiter. Nesten ikke hørt lammeskrik i vår, mange innom sanketrøa ova meg æ nok godt med salt. Har begynt å komme noen sauer fra besetninger lenger nedi bygda, utifra merking stemmer det veldig bra med lammetall.
1 2

Legg til en hilsen       

      
  Besøksteller
Minimer
  
Opphavsrett (c) 2018 Kvikne.no