19. juni 2018
 
BeitelageneBeiterapport Kvikne Østfjell
This text is replaced by the Flash movie.

  Velkommen til beiterapportsidene til Kvikne Østfjell
Minimer

Ønsker du å legge inn en melding?
Legg inn tekst og eventuelt bilde ved å trykke på linken "Legg til en hilsen" nederst på siden. Dato settes automatisk til dagens dato. Under "navn" fyller du inn det som blir vist med fet tekst. Fyll ellers inn nødvendige data i tekstboksen om hvor du har gått og hva som er observert. Avslutt med å trykke oppdater.

  
  Beiterapport 2018
Minimer
 
18. juni 2018
KUR-Kristin
Hektovangen-Litjhiåsjøen. En del sau i Hælfjellet og langs vegen innover til Falningsjøen. Lite sau å se videre innover på turen. En del rein å se i Svergjesjøhøa.
17. juni 2018
Anne Gerd
Ringo, Birk og jeg kjørte til bommen ved Grønntjønnan, for å finne 2 lam Kristin- oppsyn hadde sett i går, for seg sjøl ved stien til Eventjønnbekken. MYE sau til Utgård på tur innover, noen til oss, Olsbakk og Nergaard. Fulgte stien en bit og så eller hørte ingenting. gikk mot Grønnhøa og ned på veien til Tjønnan; små flokker med Utgård- sau ved veien. Lite sau igjen i Svartsjølia nå. Ei trilling- tikke til oss mangla et lam ved Storbekken. På tur frem, var det ei trilling- tikke med 4 på nesten samme plass; dessverre ikke det som var i manko på første :(
16. juni 2018
KUR Ingebrigt
Tirsdag 12.06.2018. Skoglia på vestsida av Sæterfjellet. Fra Russubrua og innover til Svartsjøen - Røsthaugen. Sprett med sau til forskjellige eiere. Lite sau å se etter veien., Fredag 15.06.2018. Falningsjølia - Sandbekkdalen - Russu. Sau til Ella og Jon Tore nordover Falningsjølia. Sau til Leif olav i Sandbekkdalen og oppover langs Russu på sørsida mot Ruv. (Mye rein i Sæterfjellet og på Ruv.)
16. juni 2018
KUR-Kristin
Gikk fra veibua til Enmolægeret på vestsida av Ya. Ingen sau å se på denne sida av elva. Budalsau ved Enmolægeret. En del sau ved veibua og parkeringa/etter vegen (Skogstad, Schärer). Også en del sau i Grønhøa/Eventjønnbekken (Skogstad, Nergaard).
14. juni 2018
Kari og Torgeir
Tok en kveldstur fra Russubrua og fulgte den gamle Grøntjønnanveien til jaktbua vår. Traff på sauer med røde og fiolette klaver på turen. Teksene med fiolette klaver var veldig skye. Sur og kald vind.
14. juni 2018
Conrad
11/6 - Grøntjønnan, første tur innover, stengte grinder og satte ut saltsteiner. Endel sauer ha kømme innover, både våre og på Kåsen. Stor flokk ved bommen, så greit ut. Mye sau er fortsatt i området Åsen, Stormyra, Løftan og har hatt flere runder og sett over der. Ser rolig og fint ut, men det er veldig tørt, lite vatn i bekkan.
13. juni 2018
KUR-Kristin
Grøtlimarka-Grytdalen. Så en del sau til T. Hansen. Alt så ut for å stemme med merking.
11. juni 2018
Odd Jarle
9. juni. Odd Jarle, Birk og Ringo. Ble en tur på Storkletten i dag også, for varmt å gå i skogen. Mye sau i skogen. Rolig
11. juni 2018
KUR Ingebrigt
Søndag 10.06.2018. Storlia - Børlienga - Nappsjøen - langs Nåva - Storlisetra - Gammelseterkrokan. Mye sau i Børlienga. Midt-Botnan - Grue her. 14 reinsbukker og 8 stk sau i Nappsjølia. Sprett med sau langs Nåva og i Gammelseterkrokan. Ingebrigt.
9. juni 2018
Knut Harsjøen.
Gikk fra Nappsjølia til Hammerhøa og videre til toppen av Sverjesjøhøa. 3 søyer med 2 lam hver i skogen opp for setrene i Nappsjølia. Ellers ingen sau å se videre innover.
1 2

Legg til en hilsen       

      
  Besøksteller
Minimer
  
Opphavsrett (c) 2018 Kvikne.no